Waarvoor doe ik het?


De administratiewereld van zijn stoffige imago afhelpen!

Mijn drijfveer is mijn behoefte om mensen te helpen, me te interesseren en me te verwonderen. Jij, de ondernemer vol met passie voor zijn vak. Jij bent degene die mij drijft om dit te doen!

En natuurlijk mijn eigen passie voor het beheren en monitoren van de boekhouding, advies geven en boven alles: het ondernemen zelf. Het veranderen van voor jou vaak niet zoveel zeggende cijfers in concrete plannen, doelen en begrijpelijke taal. De administratie laten meedoen in de onderneming, in plaats van het zijn van een vervelende en tijdrovende verplichting.

 

En wie ben ik dan? Patrick Haas, workaholic, nuchter en serieus wanneer het nodig is. Handige eigenschappen als het om het cijfermatige werk zelf gaat. Maar ook creatief, meelevend, meedenkend en altijd net dat stapje verder willen gaan! Genoeg kennis in huis en waar deze ontbreekt los ik dat op met het zien van verbanden, snel oppakken, bijleren en anderen laten meedenken waar dat nodig is.

Mijn ervaring? Vanaf 2009 t/m 2019 werkzaam geweest bij een administratiekantoor en daarnaast de opleiding accountancy gevolgd, mede als de opleiding fiscaal recht.